ORLEN jídelní menu rozšiřuje, a to včetně nové varianty hotdogu. Foto: ORLEN
Litvínov

ČR – Síť čerpacích stanic ORLEN v posledních letech zaznamenává každoroční nárůst prodeje občerstvení. Bestsellerem posledních letech je zejména hotdog. Populárního párku v rohlíku se v loňském roce prodalo více než 11 milionů kusů. Trend pokračuje i v letošním roce. V prvním čtvrtletí letošního roku došlo k meziročnímu nárůstu o 13 procent. ORLEN proto jídelní menu rozšiřuje, a to včetně nové varianty hotdogu.

„Pro české motoristy jsou čerpací stanice ORLEN skvělou příležitostí k doplnění kvalitního paliva i energie,“ řekl Igor Karliński, ředitel pro shop a gastro sítě ORLEN. „Párek v rohlíku, navíc v kombinaci s kávou, je jednoznačně nejoblíbenějším jídlem. Řada zákazníků je dokonce nakupuje ve větším množství. Blíží se prázdniny, kdy je provoz na silnicích velmi intenzívní, a proto jsme pro motoristy připravili novinky v podobě sekané s bramborovou kaší, hranolek, fish&chips nebo dalších omáček k hotdogům.“

Z široké nabídky občerstvení na čerpacích stanicích ORLEN si zákazníci nejčastěji dopřávají hot dog ve variantách „Hot Dog Mega Párek“, „Hot Dog Mega Kabanos“, „Hot Dog Párek“ a „Hot Dog Slanina a Sýr". Hotdog si řidiči často vybírají také jako odměnu v rámci věrnostního programu ORLEN. Mezi nejoblíbenější odměny ve věrnostní aplikaci ORLEN tak patří bestsellery „Hot Dog Párek“ ve standardní velikosti zdarma, horký nápoj ve standardní velikosti zdarma, a také nedávno zařazené odměny „Hot Dog Mega Párek“ zdarma a „Mega Horký nápoj“ zdarma, které se ihned staly velmi populární.

V létě zpříjemní čerpací stanice ORLEN motoristům prázdninové cestování řadou novinek. Zákazníci čerpacích stanic ORLEN se tak mohou těšit na novou variantu párku v rohlíku. Na vybraných čerpacích stanicích ORLEN si budou moci dát sekanou s bramborovou kaší, salát s lososem, Club sendvič, Toast šunka sýr nebo špenátový Twist. Nabídku nových pokrmů završí „steakové“ (vroubkované) hranolky a anglický pokrm fish&chips, skládající se z obalené ryby a hranolek.

Hotdog je již více než 100 let mimořádně oblíbená forma rychlého občerstvení nabízená po celém světě v nesčetných variantách. Svůj původ má nejspíš v Německu, ale za název „horký pes“ a popularitu vděčí Američanům. V Česku začal moderní párek v rohlíku prodávat od roku 1972 českobudějovický řezník Václav Masopust pod španělským názvem pikador, s nímž se lze v jižních Čechách setkat i dnes.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru