Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Alkohol z některých lidí dělá agresivní jedince. Že se za hloupost platí, nyní poznal jistý Litvínovan. Policisté z obvodního oddělení Litvínov předali sdělení podezření 46letému muži ze spáchání přečinů výtržnictví a poškození cizí věci. Ten si vybil zlost na prosklené výplni okna.

Začátkem června popíjel muž alkohol, který pravděpodobně ovlivnil jeho chování. Ve večerních hodinách uchopil kámen, který měl hodit směrem k prodejně s nábytkem," popsal událost policejní mluvčí Václav Krieger s tím, že pak už bylo slyšet jen řinčení skla. K události vyjela policejní hlídka, která podezřelého omezila na osobní svobodě.

Oprava zničené skleněné tabule bude stát poškozený obchod 28 tisíc korun. Litvínovan kámen hodil prý záměrně, protože byl velmi rozčílený. Údajně nedostal dostatečně zaplaceno za práci, kterou pro firmu vykonal. „Nezvládnutý vztek ho může stát v případě odsouzení až dva roky svobody," dodal mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru