Litvínované si opět po roce užili neskutečnou podívanou. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – V sobotu dorazilo do areálu Loučky 285 účastníků VIII. ročníku srazu historických vozidel. Nechyběl patron Pavel Nový, který si v Litvínově užil celý víkend. Dalším hostem byl imitátor Petr Jablonský a pozvání na sever Čech přijal i Jiří Moskal se svou dakarovou Liazkou. 

„Spanilá jízda Litvínovem, Mezibořím a Horním Jiřetínem se uskutečnila za doprovodu Městské policie Litvínov, patří jí velké poděkování. Zvláště v Horním Jiřetíně měla jízda neskutečnou atmosféru – lidé mávali z oken každého domu a stáli i podél cest," popisuje pořadatel Tomáš Urban.

 

Pořadatelé akce z Muzea Veteráni Litvínov vždy na konci setkání předají ocenění vybranému účastníku. Tento oceněný řidič přijel v úžasném velorexu. Zdroj: Tomáš Urban

Dodal také, že účastníci letošního ročníku srazu přijeli například z Brna, Domažlic, Krkonoš, Hradce Králové i Českého Krumlova.

Foto: Jitka Pavlíková

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru