Jako v Anglii... V Litvínově opravují silnici a jsou zmatky
Auta se míjejí na obou stranách v protisměru. Proboha proč? Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Až do konce měsíce se bude opravovat silnice od kruhového objezdu u Lidlu v Litvínově k mimoúrovňové křižovatce. Že to s sebou přináší pořádné zmatky, dokládá fotka ze středečního dopoledne.

Co se stalo a proč jsou auta tak divně, jako by se vrátilo do aut levostranné řízení? Při dopoledním frézování vozovky byla doprava řízena kyvadlově. Pracovník stavební firmy ale nepochopitelně v jeden okamžik navedl auta jedoucí v pravém jízdním pruhu z Litvínova ve směru na Most do protisměru, a to samé udělal pro kolonu aut ve směru do města hokeje. Místo kyvadlové dopravy se tak auta míjela stejně, jako se jezdí třeba v Londýně, z čehož byli mnozí řidiči značně zmatení.

Opravy mají trvat do konce měsíce, to je termín, který povolil k pracem litvínovský městský úřad.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru