PTÁTE SE: Jak je na tom chlapec, který se propadl u litvínovského stadionu?
Místo, kde se s hochem propadl kovový rošt do pětimetrové hloubky. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Za úrazy dětí na městských sportovištích v Litvínově v poslední době nemůže jejich špatný technický stav. Sdělilo to ve čtvrtek vedení města na dotaz našeho serveru. Během pár týdnu došlo k pádu dítěte ze skokanské věže v bazénu a k propadnutí dalšího do větrací šachty u zimního stadionu.

"Dospěli jsme k závěru, že vše bylo z technického hlediska v pořádku, město nemohlo události nijak ovlivnit," uvedla starostka Kamila Bláhová. Dívka se zřítila ze skokanské věže na dlažbu na začátku dubna, do nemocnice ji transportoval vrtulník. Chlapec se propadl roštem kryjícím šachtu vedle stadionu tento týden v pondělí.

Větrací šachta ke sklepení zimního stadionu je nyní pečlivě přikrytá kovovým roštem. "Hoch bude podle našich informací zítra propuštěný do domácího léčení," dodala Kamila Bláhová. Podle prvních informací z místa nehody si stěžoval na bolesti hlavy a nohy, do nemocnice jej přepravil rovněž vrtulník.

Psali jsme

{article 22787}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

{article 25209}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru