Petr už má jasno: Tohle štěně mi snad nahradí zastřelenou Betynku
Petr Hochmal si vybral nového psího kamaráda. Pomůže mu zmírnit smutek po zastřeleném pejskovi. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Skoro neuvěřitelnou vlnu soucitu vyvolal příběh Petra Hochmala, který o víkendu přišel o svého milovaného psa. Fenku Betynku mu na zahradě v Litvínově zastřelil soused třemi ranami ze vzduchovky. Byť malému kříženci život nikdo nevrátí, přece jen svitla naděje, že zase bude lépe.

Petr, který se dosud nemůže srovnat s náhlou smrtí svého sedmiletého pejska, nechce zůstat sám. Na internetu si proto začal vyhlížet nového psího kamaráda. Svezli jsme jej do chovné stanice v Litoměřicích. Tam si vybral novou fenečku jorkšíra. „Tuhle s tou bílou skvrnou na pacce,“ neváhal, když dostal na výběr z posledních dvou volných drobečků. A celou dobu, kdy jsme dojednávali předání psíka po jeho odstavení, se od Petra nehnul a spokojeně mu drobné zvíře leželo na ruce.

2305jorksirek2

Fenka jorkšíra, která se po odstavení přestěhuje k Petrovi. Foto: Oldřich Hájek

„Betynka byla Betynka, nikdo už nebude takový,“ říká a zároveň dodává, že jej nové štěně okouzlilo a nemůže se dočkat, až se u něj doma zabydlí. Za dva týdny si jej bude moci vyzvednout. „Jméno ještě nevím. Ale Betynka to už nebude,“ dodává. A znovu je vidět na jeho tváři úsměv.

Případ, který se o víkendu stal v zahrádkářské kolonii v Litvínově, oslovil na našem zpravodajství již přes čtyřicet tisíc lidí. Připomenout si jej můžete na odkazu níže.

{article 26296}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru