Tylova ulice je rozkopaná už dva roky! Teď zde pokračuje rekonstrukce horkovodu
Opravy v litvínovské Tylově ulici. Foto: Oldřich Hájek
Most

Litvínov – Společnost Tepelné hospodářství Litvínov bude v tomto roce pokračovat v rekonstrukci soustavy zásobování tepelnou energií. Na letošní rok je plánováno dokončení stavebních prací na výměníkové stanici a práce spojené s realizací zbylých větví soustavy či s dokončením větví započatých v roce 2018. Ukončení všech prací je plánováno na 15. září 2019.

Společnost aktuálně pracuje na uložení nového předizolovaného potrubí v severní části ulice Tylova u domů 2079 až 2082, které má být dle harmonogramu dokončeno do 15. srpna. Dále bude probíhat realizace větve spojující bytový dům Tylova 2071 a mateřskou školku, přičemž se počítá s plánovaným termínem dokončení 15. září. V neposlední řadě budou provedeny finální práce na větvi otopné soustavy vedoucí v jižní části ulice Tylova u domů 992 až 995, kde je se zhotovitelem dohodnut termín dokončení do 15. srpna 2019.

„Rekonstrukce tepelné soustavy sníží zátěž životního prostředí, zajistí vyšší bezpečnost a celkově zefektivní současné řešení dodávky tepelných energií. Stavební práce pokračují přesně dle harmonogramu a dokončení projektu je plánováno na září letošního roku,“ uvedl Luděk Zelinka, technický ředitel společnost CPI BYTY.

Vlastní výkopové práce na zmíněných větvích započaly v polovině měsíce května, a to přímo v prostoru zahrady mateřské školky. Poté již nová moderní distribuční soustava začne sloužit k zajištění spolehlivé, úsporné a ekologicky šetrné dodávky tepelné energie a teplé vody.

Město Litvínov zahájilo v horní části ulice Tylova rekonstrukci komunikací a v některých úsecích i veřejného osvětlení už v roce 2017. Zároveň zde na vybraných místech Severočeská vodárenská společnost rekonstruovala vodovod a kanalizaci a Tepelné hospodářství Litvínov zahájilo rekonstrukci horkovodu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru