Jezeřím se opět rozezní hudba, benefiční koncert podpoří děti mateřské a základní školy Jeřabinka
Ilustrační foto
Most

Jezeří - Je už tradicí, že nadaná muzikantka Lucie Kaftanová v září pořádá svůj koncert v komnatách státního zámku Jezeří a takto tuto nádhernou dominantu Krušných hor podporuje. Tentokrát výtěžkem ze vstupného podpoří děti z litvínovské školy a školky Jeřabinka. „Moc zvu všechny zájemce o krásnou hudbu a všechny přátele waldorfského školství, aby si přišli užít poslední květnový den právě na zámek Jezeří. Nevystoupí na něm pouze Lucie Kaftanová, ale i malí hudebníčci pod vedením Hanky Dlubalové. Představí se také dětský pěvecký sbor Perlička působící při 11. ZŠ v Mostě,“ představuje všechny umělce zřizovatelka ZŠ a MŠ Jeřabinka Zuzana Štěpánová.

Všichni zmínění se publiku společně představili již loni, a to při benefičním koncertu v zámku Valdštejnů v Litvínově. Sál litvínovského zámku však kapacitou pro koncert již nestačí, proto se letos prvně benefiční koncert uskuteční právě v komnatách zámku Jezeří. „Maminky našich žáků připraví nejen vystupujícím dětem drobný raut a my bychom byli rádi, kdyby si hosté po koncertu ještě udělali chvíli čas a společně si užili a popovídali ještě nějakou chvíli třeba se sklenkou vína,“ dodává Zuzana Štěpánová.

Pravidelní hosté koncertů Lucie Kaftanové by si její představení rozhodně neměli nechat ujít. Umělkyně si totiž pro tento koncert připravila zcela nové skladby, kterou nejsou ani na jejím hudebním nosiči s názvem Vzhůru do oblak.
Koncert se uskuteční v pátek 31. května od 16.30 hodin. Vstupné na stání činí 100 Kč, lístky k sezení stojí 150 Kč.

(JP)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru