Povedený zaměstnanec okradl svého chlebodárce! Do křížku se zákonem se nedostal poprvé
Ilustrační foto
Most

Záluží - Policisté obvodního oddělení Litvínov objasnili případ krádeže věcí ze skladu jedné firmy v Záluží u Litvínova. Podle nich měl 34letý muž z Mostu v obci vniknout do jedné budovy, kde měl vypáčit dveře u skladu a z něj měl odcizit různé nářadí v hodnotě 19 tisíc korun.

Nářadí odvezl do Mostu, kde si ho uschoval u své známé. Policisté část lupu zajistili. Muž ve firmě, odkud nářadí měl odcizit, pracoval. Do areálu přijel firemním autem, ačkoli neměl souhlas majitele k řízení vozidla.

"Vyšetřovatel Mostečana obvinil z přečinu krádeže vloupáním a neoprávněného užívání cizí věci. Už v minulosti byl za krádež odsouzen a potrestán. Za toto jednání mu může soud uložit až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru