Pěkně hloupá zábava! Chlapci rozbíjeli stropní osvětlení v Repre, vzali si na to tyče
Foto: MP Most
Most

Most - Při pochůzkové činnosti uviděli asistenti prevence kriminality dva chlapce, kteří měli v ruce tyče a rozbíjeli stropní osvětlení ve venkovním areálu kulturního domu Repre.

Událost zároveň oznámil oznamovatel na linku 156 a na místo byla vyslána motohlídka strážníků. Asistenti prevence kriminality chlapce zajistili a následně předali se všemi poznatky do rukou strážníků.

Chlapci se doznali, že rozbili více kusů stropního osvětlení a strážníkům sdělili, jak to udělali a jak se dostali do uzavřeného objektu. Strážníci oba chlapce převezli do místa bydliště, kde je předali rodičům. Strážníci rodiče upozornili, aby svým dětem vysvětlili, že podobné jednání je nepřípustné. Zároveň je poučili o tom, že jsou oba chlapci podezřelí z toho, že úmyslně spáchali přestupek proti majetku a úřední záznam spolu se záznamem z minikamery bude postoupen správnímu orgánu k dalšímu šetření. Zároveň událost oznámili Orgánu sociálně právní ochrany dětí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru