FOTO DNE: V Mostě se scházejí maminky s retro kočárky
Foto: Hana Fejfar
Most

Most – Nevyhovuje vám z nějakého důvodu moderní kočárek? Sežeňte si nějaký starší nebo si kupte jeho retro variantu. Příznivkyně retro kočárků se v Mostě scházejí na společné procházky.

Naposledy se sešly nyní o víkendu na mosteckém 1. náměstí. Dohromady daly osmnáct dnes již neobvyklých vozítek na miminka.

Pokud hledáte inspiraci na nějaký historický kočárek, můžete si také zajet na zámek Stekník. Z Mostu je to půlhodinka autem. Ve sbírce tam jsou nejenom kočárky z Čech, ale i z dalších zemí Evropy, Ameriky atd. Výstava je součástí prohlídkové trasy č. IV, navštívit ji lze o víkendech a státních svátcích. Prohlídky začínají v každou celou hodinu od 10.00–16.00 h. V 16.00 začíná poslední prohlídka.

1307retrokocarky2

Foto: Hana Fejfar

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru