Vězni z Bělušic vyrobili dárky pro ústeckou onkologii
Dárky pro onkologii. Foto: VS ČR / Věznice Bělušice
Most

Bělušice - Centrum pro onkologickou péči v Ústí nad Labem obdrželo od Věznice Bělušice dekorační předměty jako poděkování za jejich profesionalitu, empatii, ochotu, kterou věnují pacientům tohoto institutu.

Centrum pro onkologickou péči v Ústí nad Labem převzalo jménem ředitele Věznice Bělušice výrobky věznů. "Nové druhy plyšových výrobků v podobě malých skřítků, velkých lišek byly vyrobeny odsouzenými z Věznice Bělušice na oddělení dlouhodobých trestů. Plyšáci mohou sloužit jako dekorační předměty, tak i jako hračky," popisuje mluvčí věznice Danuše Vránová.

Mezi předanými výrobky byly také košíčky a misky z pedigu, které svoje využití najdou například na ukládání různých předmětů. "Lékaři a sestřičky centra byli mile překvapeni těmito dárky a ocenili jejich kvalitu a využití, které si u nich a jejich pacientů zajisté najdou," dodala mluvčí Věznice Bělušice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru