V areálu mostecké nemocnice chytili ozbrojené zloděje s vysílačkami
Městská policie na kontrole nemocnice. Ilustrační foto
Most

Most - Tři muži byli zadrženi v areálu mostecké nemocnice tento týden ve večerních hodinách při krádeži barevných kovů, a to díky oznámení náhodného svědka, který si všiml pohybu osob na střeše objektu.

Na místo vyrazili strážníci městské policie, kteří v budově, která je prázdná a zakonzervovaná, zadrželi trojici mužů. Ti nereagovali na výzvy k opuštění objektu a před strážníky se v budově schovávali.

"Podezřelí následně po zadržení skončili v policejní cele Police ČR. Policisté obvodního oddělení Most šetřením zjistili, že muži měli překonat oplocení u areálu o výšce 180 cm a následně vnikli do objektu rozbitým oknem, kde se měli pokusit odcizit kabeláž elektrických rozvodů. Policisté u nich zajistili různé nářadí, rukavice, nože, dvě zbraně a vysílačky," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Zajištěné zbraně budou odeslány na Odbor kriminalistické techniky k odbornému zkoumání. Vrchní inspektor mostecké policie můžum ve věku 21, 24 a 31 let z Mostu sdělil ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním ve stádiu pokusu ve formě spolupachatelství, za který jim hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru