AKTUÁLNĚ: Začala série promítání v letním kině na Benediktu. Letos i s vylepšením
Letní kino na Benediktu. Lehátka jsou příjemným vylepšením. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Ani drobný déšť na začátku představení neodradil desítky lidí, aby přišly na první promítání letního kina na letní scéně v areálu Benediktu v Mostě.

V šest hodin večer začal film pro děti Jak vycvičit draka 3, od osmé večerní běží na velkoplošné obrazovce film Čtyři pokoje. Není vhodný pro mládež do 12 let.

Promítání se uskuteční během prázdnin celkem ve čtyřech dnech, vždy s filmem pro děti a filmem pro starší diváky. Vstupné na Benedikt se neplatí. Novinkou je, že si lidé mohou zamluvit lehátko pro pohodlnější sledování. Objednat si jej můžete zde. Platí se drobný manipulační poplatek. Oproti vratné záloze 200 Kč mu pak bude látkové lehátko na dřevěném rámu zapůjčeno.

plakát akce
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru