Zubní pohotovost v Mostě už v pátek nebude. Musíte jinam nebo vydržet do víkendu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Zubní pohotovost v Mostě omezila ordinační dny. Informuje o tom Statutární město Most na svých webových stránkách.

Zubní pohotovost nebude již v provozu v pátek, jako tomu bylo dosud. S bolestí zubů tak na pohotovost v Mostě můžete o víkendech (sobota a neděle) a svátcích od 9 do 16 s tím, že poslední pacient bude ošetřen v 15:30 hodin (není-li na webu www.pohotovostmost.cz uvedeno jinak).

Ordinace MUDr. Tamary Sionkové se nachází v prvním patře mostecké polikliniky, přístup je zajištěn přes centrální příjem i výtahem či po schodech z hlavní silnice.

Stomatologickou pohotovost najdete také v nedaleké Bílině. Otevírací dobu sledujte na webu bílinské nemocnice na tomto odkazu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru