Nový majitel zjistil, že po kradené motorce pátrá policie. Nechal ji vystavenou na polní cestě
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostecká policie obvinila z přečinu krádeže ve spolupachatelství 34letého muže z Teplic a 34letého muže z obce na Lounsku. Dvojice měla odcizit motocykl, který byl zaparkovaný v jedné firmě na Mostecku.

Obviněný Tepličan kontaktoval přes sociální sítě muže z Lounska a objednal si u něj odvoz vraků vozidel z areálu jedné firmy v obci na Mostecku, kde byly vraky zaparkované. Poté, co auta naložili na plaťák, tak si muž z Lounska všiml v areálu pod krycí plachtou umístěného motocyklu značky Yamaha a projevil o něj zájem. Druhý muž mu měl údajně sdělit, že motorka je jeho a může si ji vzít jako náhradu platby za odvoz autovraků.

"Po dohodě stroj v hodnotě 45 tisíc korun naložili a muž z Lounska si ho odvezl. Následně však zjistil, že krádež motocyklu vyšetřuje policie a také to, že on sám je již v hledáčku policistů. Proto motorku naložil a odvezl ji zpět do obce. Nevrátil ji však na původní místo, ale odstavil ji na polní cestě na viditelném místě, kde byla nalezena náhodným svědkem, který o nálezu informoval policii," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Odcizený motocykl byl vrácen zpět původnímu majiteli. Při krádeži došlo k poškození laku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru