Mobilní tým očkoval v Mostě bezdomovce, děti a lidi, kteří to zatím nestihli
Očkování v Mostě. Foto: e-deniky.cz
Most

Most - Město Most učinilo další vstřícný krok směrem k osobám ohroženým sociálním vyloučením. Ve spolupráci s mobilním očkovacím týmem Krajské zdravotní a v součinnosti s odborem sociálních věcí magistrátu a Městskou policií Most naočkovalo proti onemocnění covid-19 lidi bez přístřeší a děti od 12 let.

Očkování využili také senioři, kteří se doposud nenaočkovali. Zájemci dostali jednorázovou vakcínu Janssen, děti pak dávku vakcíny Pfizer.

Cílem je zamezit šíření onemocnění covid-19 ve společnosti a ochránit před ním i zranitelnou skupinu osob žijících na území města, která nemá přístup k očkování nebo nevyužila standardní očkovací místa, ať už z důvodu absence dokladů či další.

Celkem bylo naočkováno 130 osob. Vše proběhlo bez komplikací.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru