Zahrádkáři se drsně pohádali kvůli pálení trávy. Nakonec jeden vytáhl vidle i slzný plyn
Ilustrační foto: CC0
Most

Litvínov - Pálení suché trávy, při kterém se štiplavý dým rozšířil do mnoha dalších zahrádek, stálo za konfliktem mezi dvěma zahrádkáři v Litvínově.

Když se na muže, který trávu pálil, obrátil soused s upozorněním, ať přestane, protože kouř obtěžuje všechny na okolních zahradách, odpovědi se nedočkal. Proto přes plot oheň postříkal proudem vody z hadice. V tu chvíli neváhal problémový zahrádkář vzít na svého souseda vidle a nakonec i slzotvorný plyn.

Strážníky na místo přivolal svědek incidentu. Když strážníci zjišťovali totožnost aktérů, ukázalo se, že mladý muž z Janova dělá svým sousedům z okolních zahrad naschvály opakovaně a jeho prohřešky se již řeší. Do zahrady nakonec strážníky s policisty pustil přivolaný majitel zahrady, otec problémového muže. Díky tomu se dostali do stavební buňky, ve které se agresor schovával.

Vyšetřování nadále vedla již jen hlídka policistů, která podklady předá správnímu orgánu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru