STALO SE: Turistka zalarmovala hasiče i záchranáře, nakonec chtěla jen léky na bolest
ilustrační foto
Most

Hřensko - Hasiči spolu se záchranáři vyjížděli v neděli odpoledne k Pravčické bráně u Hřenska, kde měla žena zdravotní problémy. Podle oznámení měla být v hůře přístupném terénu, proto vyjeli i hasiči připraveni k možnému transportu.

Po příjezdu bylo zjištěno, že žena již změnila místo a nacházela se ve svém vozidle u cesty. Podle zjištění měla silné menstruační bolesti a po příjezdu posádky chtěla po záchranářích jen léky na bolest, převoz do nemocnice odmítala, ale nakonec tam byla převezena.

Prokop Voleník, mluvčí záchranářů k události uvedl, že pacientka byla transportována na gynekologické oddělení děčínské nemocnice k dalšímu ošetření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru