Kočka v odpadkovém koši v Mostě čekala hodiny na lidskou pomoc. Té se jí nakonec dostalo, ale už pozdě
Kočička před odjezdem k veterinářce. Foto: Útulek Jimlín
Most

Most, Jimlín – Hodiny a hodiny ležela bezvládně v odpadkovém koši v Mostě a lidé jen chodili okolo. Na pomoc čekala kočka zřejmě celý den, než se našel člověk, který zavolal pomoc.

„Nálezci kontaktovali jednu naší dobrovolnici z našeho útulku, že v odpadkovém koši leží kočička a potřebuje pomoc. Okamžitě jsme tak vyjeli,“ popsal situaci provozovatel Útulku pro opuštěná zvířata v Jimlíně David Kubalík. Stav zvířete byl prý už kritický.

„Kočička, ač se nacházela v Mostě, se svezla s námi na veterinu, kde paní doktorka bohužel zjistila, že její ledviny už brzy ukončí svoji činnost a pomohla ji v poklidu odejít za duhový most,“ uvedl Kubalík.

Jak se zvíře dostalo do odpadkového koše, to nikdo neví. „Proč o ní tolik lidí vědělo a nikdo ji nepomohl, to už je těžké i na pochopení. Možná by ji to život nevrátilo, ale ušetřila by si alespoň hodiny a hodiny bolestí,“ dodal David Kubalík.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru