STALO SE: Drama kvůli ženě! Muž v domě pobodal svého soka v lásce
ilustrační foto
Most

Ústí nad Labem - Rozruch v ústecké čtvrti Klíše vyvolal incident v noci z úterý na středu krátce před půlnocí. V jednom z domů v Palachově ulici došlo k napadení muže jiným mužem, jeden z nich skončil pobodaný.

„Krátce před půlnocí jsme dostali oznámení o šarvátce mezi dvěma muži kvůli sporu o ženu. Muž zabouchal na dveře bytu a ihned napadl jeho obyvatele, který se bránil. Pobodaný útočník skončil zraněný a byl odvezen do nemocnice, druhého muže jsme zadrželi,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

„Útočník je podezřelý z trestného činu porušování domovní svobody. Napadený muž je podezřelý z trestného činu těžkého ublížení na zdraví, ale věc ještě může být překvalifikována. Bude potřeba případ prošetřit, zda tam nebyla nutná obrana,“ dodává mluvčí.

Na místě zasahovala také záchranná služba a strážníci městské policie Ústí and Labem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru