OD SOUSEDŮ: Muž zapomněl, že auto není trezor. Přišel o věci za více než sto tisíc
Ilustrační foto: CC0
Most

Teplice – Auto s trezorem si zřejmě spletl 41letý muž, který své vozidlo zaparkoval v podzemní garáži jednoho nákupního centra v Teplicích.

„Na podlahu vozu si odložil koženou brašnu se 100 tisíci korunami, mobilním telefonem a tabletem včetně příslušenství. Vše v hodnotě 130 tisíc korun. Lákavého artiklu ve „výloze“ si všiml kolemjdoucí muž, který nezjištěným způsobem vnikl do vozidla a brašnu s hodnotným obsahem odcizil. Štěstí v neštěstí bylo, že tablet byl vybaven moderním sledovacím zařízením a tak netrvalo dlouho a přivolaní policisté zloděje po pár hodinách od skutku dopadli. Následně byl umístěn do policejní cely a druhý den mu bylo ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření z krádeže," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Policisté varují, že auto není vhodným uložištěm cenných věcí. „Riskujete, že si jich všimne kolemjdoucí zloděj a o své cennosti přijdete," varuje mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru