FOTO: Technické služby vyrazily do ulic uklidit následky po včerejší havárii vodovodního potrubí
Foto: Technické služby města Mostu a.s.
Most

Most - Uklidové vozy Technických služeb města Mostu uklízí následky po včerejší havárii vodovodního potrubí. To sprasklo v pondělí v podvečer ve Skupově ulici v Mostě. Voda napáchala velké škody. Stovky domácností se rázem ocitly bez pitné vody.

"Po včerejší havárii vody, jsme zahájili úklid komunikace v režimu subdodavatelské služby pro SČVK," informují Technické služby města Mostu a.s. na svém facebookovém profilu.

O havárii jsme psali ZDE.

"Z důvodu opravy havárie na vodovodním zařízení bude dnes tj. 21.8. od 17:45 hod do 22.8. cca 15 hod přerušena dodávka pitné vody v Mostě v ulici Josefa Skupy čp. 2516-2522. Náhradní zásobování zajištěno cisternou. Za vzniklou situaci se svým zákazníkům omlouváme," uvedla včera společnost Severočeské vodovody a kanalizace.

FOTO

2208uklid2

2208uklid3

Foto: Technické služby města Mostu a.s.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru