Budou strážníci a policisté v nočních autobusech běžným jevem? Dopravní podnik si opatření pochvaluje
Ilustrační foto: e-deniky.cz
Most

Mostecko – To, s čím má zkušenosti například dopravní podnik v Ústí nad Labem, vyzkoušel o víkendu i Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova, a. s. Jde o doprovod městských strážníků, kteří u vybraných linek doprovázeli autobus ve vozidle, a dokonce byli i v samotném autobusu. 

„V poslední době se naši zaměstnanci (řidiči, revizoři) potýkají se zvyšující se agresivitou některých cestujících, zvláště o víkendech ve večerních a brzkých ranních hodinách. Proto jsme se rozhodli zintenzivnit spolupráci se státní a městkou policií na úrovni prevence. Např. v sobotu v ranních hodinách vyjela linka č. 30 za doprovodu státní a Městské policie Most – policisté byli přítomni v samotném voze i v doprovodném vozidle policie. Akce proběhla bez problémů. Z reakcí cestujících i samotného řidiče lze usuzovat, že přítomnost police zvyšuje pocit bezpečí a klidu cestování. Spolupráce s policií je dlouhodobá a budeme v těchto preventivních akcích i nadále pokračovat," informuje dopravní podnik na sociálních sítích.

 

autobus

Foto: Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova, a. s.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru