AKTUÁLNĚ: Další uzavřená silnice na Mostecku. U Havraně přistál vrtulník
Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Most – K vážné dopravní nehodě došlo ve čtvrtek odpoledne na silnici I/27 mezi Havraní a Mostem nedaleko odbočky na Malé Březno.

K nehodě došlo krátce po třetí hodině. „Policisté jsou na místě, silnice je uzavřena a policisté odklánějí dopravu. Při nehodě došlo k převrácení osobního vozu na střechu a z důvodu těžkého zranění jedné osoby byl na místo přivolán vrtulník Letecké záchranné služby, nakonec ale transport vrtulníkem nebyl nutný," doplnila v půl páté odpoledne policejní mluvčí Miroslava Glogovská s tím, že silnice bude uzavřena minimálně do půl šesté.

Mluvčí Zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník doplnil, že záchranáři ošetřili dvě osoby: „Řidiče i spolujezdkyni jsme s podezřením na středně těžká zranění přepravili do nemocnice."

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru