OD SOUSEDŮ: Dealer si udělal z garáže perníkovou chaloupku. Měl v ní poschováváno čtyři sta gramů pervitinu
Foto: Policie ČR
Most

Teplicko – Další úspěch na poli drogové kriminality si připsal teplický toxi tým. Na konci delší dobu rozpracovaného případu je nález 400 gramů pervitinu. Z toho by zadržený muž mohl prodat až 4 000 dávek v minimální hodnotě 400 000 Kč.

Kriminalisté na základě získaných poznatků provedli v uplynulých dnech domovní prohlídku v bydlišti podezřelého dealera. Tam sice nic nenalezli, ale v přilehlém objektu garáže již byli úspěšní. Mezi mnoha jinými věcmi, které do garáže patří, totiž nalezli uschované igelitové sáčky s bílým práškem. Jeden byl ukrytý v pracovní rukavici, další byl důmyslně schovaný pod hromadou věcí. Následně se potvrdilo, že se jedná o drogu pervitin, a to konkrétně 400 gramů. V garáži byly též nalezeny další věci sloužící k prodeji pervitinu, jako igelitové sáčky, nádoba sloužící k drcení léků a váha.

„Zadržený 51letý muž z Teplic byl umístěn do policejní cely a po sdělení obvinění ze zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy putoval na základě rozhodnutí soudu do vazební věznice. Za mřížemi si počká na rozsudek, kdy mu hrozí trest odnětí svobody až na 10 let," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

2209dealerkz1

2209dealerkz2

2209dealerkz3

2209dealerkz4

Foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru