Krajská zdravotní nově nabízí dotazník spokojenosti i přes QR kód v propouštěcí zprávě
Ilustrační foto
Most

Ústecký kraj – Krajská zdravotní, a.s. (KZ), usnadnila hospitalizovaným pacientům přístup k dotazníkům spokojenosti. Jejich prostřednictvím již celou dekádu sbírá a zpracovává anonymně poskytnutá data, na jejichž základě pravidelně vyhodnocuje vnímání kvality služeb ve svých zdravotnických zařízeních.

V současnosti společnost spravuje sedm nemocnic – v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě, Chomutově, Litoměřicích a Rumburku. Pohodlný přístup k dotazníkům spokojenosti hospitalizovaní pacienti nově získávají prostřednictvím QR kódu na propouštěcí zprávě. Dotazníky jsou nadále k dispozici i v tištěné formě v nemocnicích a na webu KZ ke stažení.

„Dotazníky spokojenosti jsou pro nás důležitým vodítkem k tomu, abychom mohli kontinuálně zlepšovat servis pro pacienty v našich nemocnicích. Proto jsme rozšířili možnosti, jak se mohou k dotazníkům dostat, a zároveň jsme maximálně zjednodušili přístup pro všechny, kdo vládnou moderními mobilními technologiemi. Pro přístup k dotazníkům spokojenosti jsme QR kódem vybavili propouštěcí zprávy pacientů. Předem děkuji všem, kdo nám i tímto způsobem umožní efektivnější sběr dat pro další zlepšování úrovně poskytované zdravotní péče,“ uvedl MUDr. Jiří Laštůvka, náměstek pro řízení zdravotní péče KZ.

Pacient, který obdrží propouštěcí zprávu s originálním QR kódem, je v systému identifikovatelný. Přihlásit k vyplnění dotazníku se tak tímto způsobem může jen jednou. Aplikace totiž pozná, že QR kód byl již použit a dotazník vyplněn.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru