Mladík má obchodního ducha. Granule okamžitě prodal. Jenže byly kradené
Ilustrační foto
Most

Most – Od samotného konce srpna se policisté mosteckého obvodního oddělení zabývali krádeží jídla pro kočky, ke které došlo v centru města.

„Poškozená žena si nechala pochutiny pro domácího mazlíčka položené u bytových dveří, protože jich bylo 10 krabic. Uklidit je chtěla, jakmile by to bylo možné. Než se ovšem nenadála, krabice zmizely," popsal případ policejní mluvčí Václav Krieger.

Odloženého krmiva si povšiml 20letý mladík. Toho ani tři rozsudky soudů v Rokycanech a Mostě, kde byl za majetkové delikty potrestán i několikaměsíčním vězením, neodradily a všechny krabice podle policistů postupně odnesl. Svoji kočku ale nakrmit nechtěl. Granule v ceně skoro 14 tisíc korun prý prodal, aby měl peníze pro sebe.

Mostečan si od policistů si převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Vzhledem k jeho pestré minulosti v mladém věku se může v případě uznání viny vrátit za mříže až na tři roky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru