Novinka v Mostě: Můžete si pronajmout kontejnerové sklady pro vaše cenné věci
Pronájem skladů v Mostě v areálu Fehas ve Velebudicích.
Most

 Most - Skladování všeho od pneumatik a jízdních kol po zahradní nářadí a nábytek může být výzvou. Většina z nás má omezený prostor doma či ve sklepě a hledáme spolehlivé a bezpečné řešení. To vše a mnohem více nabízí mostecká společnost Fehas prostřednictvím samostatných a samoobslužných kontejnerových skladů v městské části Velebudice.

V Mostě jde o novou službu, která nabízí bezpečné a cenově dostupné řešení pro vaše skladovací potřeby. Firma Fehas má dostatek zkušeností s poskytováním kvalitního skladování pro různé účely. „Cílíme na firmy i domácnosti, naší velkou výhodou je hlídaný areál. Při zřizování kontejnerových skladů a při jejich rozšiřování do budoucna nám jde o to, abychom pomohli lidem,“ říká ředitel společnosti Václav Turek.

Proč zvolit kontejnerový sklad?

Přístup k vašim věcem: Vaše věci jsou důležité a měli byste k nim mít přístup kdykoliv. Sklady v areálu firmy ve Velebudicích v Mostě jsou přístupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, takže nemusíte čekat na otevírací dobu.



Bezpečnost na prvním místě: Areál je oplocený a vybavený nepřetržitým strážním servisem a kamerovým systémem. Vaše věci jsou v bezpečí.

Flexibilita velikostí skladů: Chcete-li uložit jen pár pneumatik, jízdní kola na zimu, drobnější věci či motocykl, jsou k dispozici menší skladové prostory. Potřebujete-li větší prostor pro případ stěhování, dočasně se stěhujete do zahraničí nebo potřebujete přechodně uložit věci v průběhu rekonstrukce bytu, jsou volné i větší varianty k dispozici.

edenikymac 398

Přizpůsobení potřebám firmy i fyzických osob: Bez ohledu na to, zda jste firma hledající místo pro archivaci dokumentů, nebo jednotlivec, který potřebuje uložit věci při stěhování, je zde pro vás řešení.

Skladovací prostory si lze pronajmout dlouhodobě, ale i krátkodobě. Třeba už od jednoho měsíce. Bližší informace naleznete na webu, na facebookových stránkách či na telefonním čísle 734 650 450.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru