Od října k jezeru už jen jedním autobusem. Letní provoz končí
Takto se město Most chlubilo dvoupatrovým autobusem, který má propagovat olympijský festival, v červenci v Praze. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova, a.s. upozorňuje cestující, že s platností od 1. října bude ukončen letní provoz na linkách č. 16 a 30, které zajišťují dopravu k Jezeru Most. Neznamená to však, že se lidé veřejnou dopravou k jezeru nedostanou.

V zimním období bude doprava k Jezeru Most zajišťována opět pouze linkou č. 16. Všechny spoje linky č. 30 budou opět ukončeny na Nádraží. 

V rámci propagace konání olympijského festivalu v létě příštího roku, zajížděl v srpnu k jezeru také speciálně polepený dvoupatrový autobus. O tom, proč město autobus pořídilo, jsme psali ZDE. Líbí se vám?

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru