Místo mašinky je dnes na hřišti na Šibeníku atrakce ve tvaru hasičského auta.
Most

Most – Od poloviny letošního dubna se policisté zabývali případem, který byl mezi mosteckými obyvateli velmi diskutovaným tématem. Tehdy v nočních hodinách totiž kdosi v ulici Jana Palacha v parku Šibeník úmyslně založil požár.

Tím došlo zcela ke zničení dětské atrakce, kterou všichni znají. Jednalo se o dřevěnou mašinku s plastovými doplňky. Ta byla součástí dětského hřiště, ale vlivem plamenů byla nenávratně poškozená.

Kriminalisté se případem intenzivně zabývali a shromažďovali důkazní materiál. „V požářišti při ohledání místa činu zajistili několik chemických stop, které odeslali k odbornému zkoumání," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Policisté také zadokumentovali pohyb jisté osoby v blízkém okolí. Všechny získané důkazy vyhodnotili a ze zapálení dřevěné atrakce za 250 tisíc korun viní kriminalisté 24letého muže z Mostu. Tomu policejní vyšetřovatel předal sdělení obvinění ze spáchání poškození cizí věci. Protokol si stíhaný převzal ve věznici, kde je umístěn pro jinou trestnou činnosti. „Bude-li muž odsouzen i za tento skutek, může za mřížemi pobýt až o rok déle," dodal mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru