Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Most – Mostečtí policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při šetření dopravní nehody, která se stala ve středu 20. září letošního roku v 19:25 hodin. Na silnici 1/13 u Obrnic poblíž autobusové zastávky ve směru na Bílinu neznámý řidič ve vozidle Peugeot projížděl levotočivou zatáčku a dostal smyk. Potom co nezvládl řízení, narazil přední částí auta do svodidel na levé straně pozemní komunikace.

Po dopravní nehodě přišla k místu skupina lidí, která pomohla řidiči odstrkat poškozené vozidlo ze silnice. Motorista cestoval v automobilu i se spolujezdcem, ale po nárazu nesplnil zákonnou povinnost a oba z místa odešli nebo odjeli.

„V souvislosti s prověřováním této dopravní nehody žádáme všechny případné svědky, kteří incident v uvedenou dobu viděli, nechť kontaktují Policii České republiky. Žádáme zejména také osoby, které na místě pomohly s odtlačením vozidla, ale i projíždějící řidiče, kteří disponují kamerami ve svých vozidlech a mohli by tak poskytnout záznam potřebný k objasnění věci. Veškeré informace přijmeme na lince 158. Děkujeme za spolupráci," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.  

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru