Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Žatecko – V pátek krátce po jedenácté hodině došlo na silnice I/27 mezi Žiželicemi a Žatcem u odbočky na Velichov k vážné dopravních nehodě, u níž musely zasahovat všechny složky Integrovaného záchranného systému.

„Došlo ke střetu nákladního a osobního vozu, přičemž nákladní skončil mimo vozovku,“ uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová. V tuto chvíli je již vozovka průjezdná. Na místě s ohledem na závažnost nehody zasahovala i letecká záchranná služba. „Řidiče s podezřením na těžké zranění jsme letecky transportovali do traumacentra v Ústí nad Labem. Spolujezdce pak s podezřením na středně těžká zranění sanitkou do nemocnice v Žatci,“ uvedl mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Následky autonehody u Žatce. Foto: HZS Ústeckého kraje

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru