Ilustrační foto
Most

Most - Po 17. hodině přinesli asistenti prevence kriminality do budovy magistrátu města Mostu službu konajícímu strážníkovi mobilní telefon, který nalezli při pěší hlídkové činnosti v lesoparku Šibeník.

O hodinu později přivedli asistenti prevence kriminality desetiletého chlapce, který hledal svůj mobilní telefon. Chlapec telefon přesně popsal, a když ho odemknul, nebylo pochyb o  jeho vlastnictví, a telefon mu byl předán.

Další ztracený mobilní telefon se vrátil do rukou majiteli, když ho předal nálezce hlídce strážníků vykonávajících pěší hlídkovou činnost. Vzhledem k tomu, že mobilní telefon nebyl zamčený, podařilo se strážníkům zjistit majitelku telefonu.

Žena do detailu popsala svůj mobilní telefon včetně tapety a strážníci jí telefon předali.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru