Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Mostečtí policisté předali sdělení podezření 24leté ženě ze spáchání trestného činu krádeže. Ta se vydala se svým 41letým přítelem na nekalý nákup do drogerie. Možná si chtěli vzájemně vonět, a proto se šli společně podívat na jistou voňavku. Pak zřejmě usoudili, že je zbytečné za zboží zaplatit.

 

Muž si nejprve strčil výrobek určený pro pány do oděvu a ještě v prodejně ho předal své polovičce. „Ta mezitím uschovala další dva dámské parfémy pod bundou. Při odchodu z obchodu se vším takto nakoupeným zbožím za 1 700 korun  pokladnu nechali za svými zády bez řádného uhrazení," uvedl k případu policejní mluvčí Václav Krieger.

Pro policisty nebyl žádný problém ze získaných poznatků dvojici ztotožnit, protože oba mají bohatý trestní rejstřík. Každý z nich byl v minulosti za majetkové delikty několikrát soudem potrestán. Podezřelé Mostečance proto hrozí v případě uznání viny až tříleté vězení. „Jednání muže z Lounska bude postoupeno službě kriminální policie a vyšetřování do sousedního okresu, kde je již prověřován za obdobnou trestnou činnost," dodal mluvčí s tím, že tam bude stanovena konečná právní kvalifikace.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru