Reprofoto PČR
Most

Tisá - Chlumeckým policistům se podařilo zadržet řidiče, který na benzínové čerpací stanici v obci Tisá způsobil nehodu a z místa následně ujel.

Devětačtyřicetiletému řidiče se nedařilo se svým vozidlem BMW z benzínky vyjet a vždy při tomto pokusu do něčeho narazil. Zaparkované auto, sloup čerpací stanice nebo obrubník s trávou ho v jeho manévrování nezastavil. Chlumeckým policistům se podařilo v krátké době řidiče vypátrat akorát ve chvíli, kdy vjížděl k bráně svého domu.

 

„Při dechové zkoušce nadýchal 3,3 promile. Svým jednáním způsobil škodu kolem 403 tisíc korun. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny před soudem podezřelému hrozí trest odnětí svobody až o výše 3 let, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru