Ilustrační foto: Ústecký kraj
Most

ČR, Teplice - Babyboxy v Česku zachránily hned dvě děti v jeden den. V pondělí 20. listopadu byl do babyboxu v Blansku odložený chlapeček David, druhým dítětem je holčička v Teplicích. Dostala jméno Bohumíra.

„V pondělí 20. listopadu vstoupila dvířky babyboxu do života dvě nechtěná děťátka. První byl klučík David v Blansku, druhá je holčička v Teplicích. Pojmenoval jsem ji Bohumíra na počest maminky Zdeňka Juřici, výrobce babyboxů. Paní Bohumíra Juřicová oslavila 7. listopadu 81. narozeniny," uvádí zakladatel sítě babyboxů Ludvík Hess.

„Vlídná sestra Iveta Gilichová a MUDr. Alena Müller mě ujistily, že malá Bohumíra je zdravá, pečlivě vykoupaná a oblečená, ale bez ošetřeného pupečníku. Váží 2750 gramů. Je oblečená celá do růžova, na hlavičce růžovou čepičku," dodává Hess.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru