Ilustrační foto: CC0
Most

Ústecký kraj, Lounsko – Dvojici pěstitelů konopí obvinili lounští kriminalisté. První 32letý muž pěstoval na dvorku u domu bez příslušného oprávnění 10 kusů rostlin konopí v různé fázi růstu od 20 do 190 cm, kdy tyto rostliny měl dále v úmyslu zpracovat a usušit za účelem výroby marihuany.

Druhý pěstitel zasadil konopí na zahradě. U toho kriminalisté zabavili 7 kusů rostlin ve fázi růstu cca 3 metry s patrnými vrcholíky květenství. I on měl v úmyslu rostliny zpracovat a usušit za účelem výroby marihuany, která obsahuje látku THC, která je uvedena v seznamu návykových látek.

„Odborné zkoumání vzorků prokázalo velké množství THC a proto byly oba pěstitelé obviněni z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru