Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Mostecký vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 30letého muže ze spáchání zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Ten útočil s nožem v ruce. Policisté vyjížděli sobotního odpoledne do jednoho z panelových domů na sídlišti Liščí vrch.

Tam došlo na společné chodbě ke vzájemné potyčce dvou mužů. „Nejdřív si vzájemně rozdávali rány pěstí, pak ale cizinec ze sousední země vytáhl nůž, se kterým zaútočil proti soupeři," popsal událost policejní mluvčí Václav Krieger.

Oběti obviněný způsobil zranění na krku a na místo musela vyjet rychlá zdravotnická služba. Naštěstí nedošlo k poranění životně důležitých tkání. Útočnou zbraň kriminalisté zajistili. Policisté na místě podezřelého zadrželi a převezli do cely. „Cizinci hrozí v případě uznání viny až desetiletý pobyt za mřížemi," dodal mluvčí.

Je to jen pár dní, co došlo k jinému pobodání. Tehdy útočník nakonec za policisty přišel k místu činu sám. O případu jsme psali ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru