Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Těžko uvěřitelný zážitek má za sebou mladý hoch z Mostu. Událost jej může poznamenat na celý život. Agresorkou je dospělá žena. Policejní vyšetřovatelka obvinila 42letou ženu ze spáchání hned dvou zločinů, a to znásilnění a loupeže. Obětí byl právě mladistvý hoch.

Žena cestovala v září ve večerních hodinách vlakem do Mostu. Tam potkala zatím nic netušícího spolucestujícího mladíka. Po něm žádala nějaké drobné na cestu do Prahy. Poškozený ji věnoval 160 korun. Oba pak vystoupili v cílové stanici. V nádražní hale stíhaná chytla mládence za ruku a měla ho táhnout ven z budovy několik desítek metrů ke křoví. „Ze strachu nic neříkal, nebránil se. Snažil se telefonem zavolat o pomoc, což mu s křikem žena z Bíliny nedovolila," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

V tmavém křovinatém zákoutí se zastavili a obviněná požadovala vydání dalších peněz. I přes nesouhlas poškozeného vytáhla z jeho kapsy peněženku, o kterou se chvíli přetahovali. „Ženě se podařilo vytáhnout dvě bankovky, které uschovala a odmítla je vrátit.  Pak se chtěla možná revanšovat, proto podle policistů mladistvému stáhla zapnuté kalhoty a začala mu provádět masturbaci penisu," doplnil mluvčí.

Mladík ale o žádné sexuální služby nestál. Všude byla tma a ze strachu z fyzického napadení se rozhodl, že nebude klást žádný odpor. Po krátké době žena přestala. Mladík se opět s neúspěchem dožadoval vrácení odcizené finanční částky. „Stíhaná mu ještě několikrát nabídla pohlavní styk. To poškozený pochopitelně odmítl a šel celý incident oznámit na policejní služebnu," popsal další události mluvčí Václav Krieger.

Přijatým oznámením se ihned zabývali mostečtí kriminalisté a započali pátrání po ženě. Získané informace navedly policisty k podezřelé ze spáchání vyjmenovaných zločinů, a tu si předvolali k výslechu. Pokud bude žena uznána vinnou, hrozí jí až desetiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru