Ilustrační foto: CC0
Most

Německo/Ústecký kraj – Od čtvrtka 7. 12. 2023 od 22:00 hod. do pátku 8. 12. 2023 do 22:00 hod. proběhne v Německu stávka odborové organizace GDL. Stávka ovlivní provoz vlaků dopravce Deutsche Bahn. Provoz mezistátních vlaků mezi ČR a Německem bude částečně omezen.

V dálkové dopravě bude mít stávka vliv na vlaky EC Praha – Berlin – Hamburg / Kiel / Flensburg (pojedou jen v úseku Praha – Dresden nebo Praha – Děčín a zpět) a ve čtvrtek a v pátek budou omezeny i spoje EC 458 / EC

459 Canopus Praha – Lipsko – Curych a zpět, které pojedou jen v úseku Praha – Děčín a zpět.

V regionální dopravě nepojedou spěšné vlaky Cheb – Nürnberg. S menšími omezeními je potřeba počítat u některých spojů již v dnešních odpoledních hodinách ve směru do Německa a v sobotu v ranních hodinách ve
směru z Německa.

Cestujícím doporučujeme během stávky do Německa necestovat. Opatření k vrácení jízdních dokladů a k prodloužení jejich platnosti připravujeme společně s Deutsche Bahn.

Informace o cestování do Německa budou České dráhy aktualizovat na http://www.cd.cz/omezeniprovozu> nebo v aplikaci Můj vlak. Detaily o provozu vnitrostátních spojů v Německu aktualizuje Deutsche Bahn na svých stránkách.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru