Foto: čtenář
Most

Most - Ve čtvrtek 7. prosince v dopoledních hodinách zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému na jezeře Benedikt v Mostě. Pod ženou se tu propadl led, když se snažila ze zamrzlé vodní plochy zachránit svého psa.

"Po půl jedenácté jsme vyjížděli k ženě, která vběhla za svým psem na zamrzlou vodní plochu. Pod ženou se led propadl, před příjezdem policejní hlídky byla již v péči strážníků městské policie a záchranné služby. Žena neutrpěla žádné zranění a je živá a zdravá doma," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Foto: čtenář

"Žena chtěla zachránit psa, který se jí propadl do vody, údajně se měl rozeběhnout za kachnou. Před naším příjezdem už byla v péči policistů a strážníků městské policie. Byla pouze promočená, ale bez zranění. Policie jí odvezla domů, nebylo třeba našeho zásahu," uvedl mluvčí záchranné služby Prokop Voleník.

Foto: čtenář

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru