Barbora Špotáková pomohla nazdobit nápis Olympijský festival na břehu jezera Most. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Olympionička Barbora Špotáková je v Mostě! Je totiž ambasadorkou olympijského festivalu, který se uskuteční příští rok v červenci a v srpnu v Mostě. Jeho hlavním centrem bude mostecké jezero.

Olympijský festival se na severu Čech bude konat v termínu Letních olympijských her 2024 v Paříži. Do místa konání českého festivalu přijela Barbora Špotáková poprvé. „Moc jsem se sem těšila," přiznala žákům 11. ZŠ, kteří si tento moment setkání s olympioničkou u jezera nenechali ujít. Společně spolu zapózovali u velkého nápisu, který celou událost propaguje, zazpívali koledy a Barbora Špotáková nápis pomohla vánočně nazdobit.

Pak už se přesunula k mosteckému magistrátu, kde má na programu bruslení na venkovním kluzišti. Přijdete se na ni podívat?

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru