Zleva Prokop Voleník, Pavel Dlouhý a Prokop Seif. Foto: Krajská zdravotní
Most

Ústecký kraj – Co je viróza a jsou na ní léky? Jak se při onemocnění chovat, pokud nepatřím do rizikové skupiny pacientů? Kdo by se měl testovat? Je možné se očkovat najednou na covid a chřipku? Objasnit se to pokusí host 21. dílu Prokopni to, kterým je primář Infekčního oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem MUDr. Pavel Dlouhý.

Prokopni to je autorský videopodcast Krajské zdravotní, který běží od května 2023. Cílem pořadu Prokopni to je společně s Prokopem a Prokopem prokopnout strach a obavy z poskytování první pomoci či z návštěvy nemocnice. V hlavních rolích se představují MUDr. Prokop Seif, lékař Anesteziologicko-resuscitačního oddělení Nemocnice Most, a Bc. Prokop Voleník, záchranář a tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru