Záběr ze hry Můj romantický příběh. Zdroj: FB Městského divadla v Mostě
Most

Most – Městské divadlo v Mostě v pátek 15. prosince uvede poslední premiéru letošní sezony Můj romantický příběh. Hra začíná v 19.30 hodin a stále je možno si online rezervovat vstupenky. Hra není s ohledem na užité vulgarismy vhodná pro diváky mladší 15 let.

Autorem této hry je D. C. Jackson, režie v mosteckém divadle se ujal Mikoláš Tyc. Ačkoliv by se dle názvu hry mohlo zdát, že jde o milostný počin ve stylu harlekýnek, opak je pravdou. Jedná se o komedii ukazující, že hledání partnera po třicítce bývá frustrující i trapné; ale díky tomu taky dost zábavné. Jednoduše obsah hry shrnuje následující věta: „Chcete vědět, kde se lidé potkávají? Povím vám to. Víte, jak v zajetí nutěj zvířata, aby se pářila? Dají je všechny do jedný klece.“

Hlavních rolí se ujali Lukáš Kofroň a Karolína Herzinová. Vstupné na dnešní premiéru je stanoveno na 300 a 330 korun, na reprízy 230 a 250 korun. Reprízy jsou naplánovány na 20. a 28. prosince od 19 hodin a 16. ledna od 17 hodin.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru