Foto: Autodrom Most
Most

Most – Na podzim ožila zahrada Domova pro seniory Harmonie mezigeneračním setkáním, které uspořádala Nadace Autodromu Most ve spolupráci s Městskou správou sociálních služeb v Mostě.

Účastníci si užili den plný aktivit a soutěží pro malé i velké jako například závody s auty na dálkové ovládání, slalom pro odrážedla, hod balonem na cíl, či hry na podporu jemné motoriky. K vidění byly i ukázky techniky v podobě okruhového závodního speciálu Octavia Race. Svět závodů přiblížily také praktické ukázky bezpečnostního poutání v závodním voze. Dále se každý účastník mohl dozvědět zajímavosti o bezpečnosti na silnicích, nebo si pomocí alkohol a canabis brýlí vyzkoušet, jak na pozornost řidiče působí návykové látky.

Benefiční akce měla za cíl vybrat prostředky na nový herní prvek do zahrady Domova pro seniory Harmonie a podpořit tak setkávání napříč generacemi. Účastníci přispívali formou jednotného startovného ve výši 70 Kč.

 

Foto: Autodrom Most

Částku, kterou se podařilo vybrat dorovná Nadace Autodromu Most na pořizovací cenu herního prvku, který vyrobí studenti Střední technické školy Velebudice.

„Jsme moc rádi, že můžeme touto formou přispět ke zpestření života obyvatel Mostu a věříme, že prolézačka bude přinášet mnoho radosti a zábavy všem kdo do Domova Harmonie zavítají," uvedl Josef Zajíček, předseda představenstva společnosti Autodrom Most a připomněl, že se nadace pravidelně podílí i na podpoře mladých mosteckých sportovců a dalším společenském dění v Mostě a okolí.

„Oceňuji pozitivní energii, kterou tým AUTODROMU MOST a. s. vložil do přípravy i realizace akce. Poděkování patří i myšlence mezigeneračního potkávání – v této oblasti jen houšť," doplnil Ing. Luboš Trojna, ředitel Městské správy sociálních služeb v Mostě.

Prolézačka ve tvaru závodního vozu, který bude symbolicky připomínat spojení s mosteckým Autodromem bude předána k užívání v průběhu příštího roku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru