Foto: Petr Hlaváč
Most

Most – Už počtvrté se u mosteckého jezera sejdou otužilci, aby si užili předsilvestrovské koupání v jezeře Most. Setkání s názvem Rampouch je naplánováno na sobotu 30. prosince ve 14 hodin.

„V roce 2020 se parta padesátníků rozhodla založit tradici předsilvestrovského otužování. Chtěli jsme tím podpořit propagaci našeho města, a hlavně krásného jezera Most. Všichni jsme se shodli na názvu Rampouch,“ připomíná prvotní impulz Petr Hlaváč.

1712rampouch3 52518


Už na první ročník dorazilo přes sto lidí, a to nejrůznějšího věku. „Nejsme zarytí otužilci, někdo chodí do ledové vody pravidelně, jiný jen při naší akci. Důležité je se setkat,“ dodává Hlaváč a zve tak zkušené i nezkušené zájemce.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru