Dalibor Sem
Most

Most – Čtrnáct dní stačilo k tomu, aby žák osmé třídy 4. ZŠ v Mostě Dalibor Sem získal titul mistra České republiky v Billiard Hockey - šprtci.

V Meziboří si dokázal poradit s velkou konkurencí týmů z celé republiky a zaslouženě v kategorii starších žáků získal pohár za první místo a hlavně motivaci do dalších utkání. „Byla to velká nervozita, ale jsem moc šťastný, že to dopadlo“, řekl Dalibor.

1712sprtec2 31cc0

A to ještě nečekal, že se o pár dní později stane vítězem v kategorii juniorů v air - hockeye, a tím si zajistí postup na květnové Mistrovství světa ve stolních hokejích v Praze.

1712sprtec3 0959b

Dalibor se věnuje tomuto sportu pět let. „Začínal jsem na dětském táboře, moc jsem to neuměl a nepřemýšlel jsem nad tím, že něco takového dokážu“, dále uvedl. Trénuje jednou týdně s trenérem Jakubem Hasilem, který je jeho oporou.

Po náročném programu se nyní těší na vánoční svátky a další výzvy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru