Někoho potěší třeba tankovací karta. Foto: ORLEN Unipetrol
Most

Česká republika – Někteří nechávají nákupy vánočních dárků na poslední chvíli ze zvyku, jiné k tomu donutila třeba nemoc. Nabídka největší sítě čerpacích stanic v Česku, ORLEN, patřící do skupiny ORLEN Unipetrol, ale může potěšit i ty, kteří nenechávají nic náhodě.

Čerpací stanice ORLEN již dávno nejsou jen místem pro doplnění pohonných hmot. Na dálnicích a hlavních silničních tazích, ve městech i v malých obcích slouží jako místa k odpočinku, pro pracovní i osobní schůzky a nákup doplňkového zboží včetně občerstvení, drogerie a léků. Důležitá je skutečnost, že vzhledem k provozní době čerpacích stanic ORLEN, lze nakoupit vánoční dárky i v posledních dnech před Štědrým dnem.

„Jsme si vědomi, že vánoční nákupy mohou být náročné a stresující, a proto jsme přichystali seznam produktů, které jsou dostupné i těsně před svátky, včetně Štědrého dne, na našich čerpacích stanicích a můžete jimi potěšit své blízké," upozorňuje Vladimír Dočekal, ředitel sítě čerpacích stanic ORLEN a dodává: „Pro motoristy a všechny naše zákazníky máme připravenou širokou nabídku trvanlivých produktů, včetně těch pod našimi privátními značkami Stop Cafe a Verva. Tato nabídka zahrnuje nápoje, sladké a slané pochutiny a různá dárková balení, a celkem pod těmito privátními značkami ORLEN nabízí více než 50 produktů."

ORLEN disponuje širokou nabídkou trvanlivých produktů, které mohou být nakoupeny jako vánoční dárky. Nabídka zahrnuje:

  • Produkty privátní značky Stop Cafe: pralinky, káva a různé tyčinky (káva Stop cafe – fair-trade káva speciálně umíchaná podle tajného receptu v Belgii), jako pozornost potěší obdarovaného i bonboniéra s privátním brandem Stop Cafe, ale i od známých značek Lindt, Milka nebo Orion
  • Tankarty: dárkové karty s hodnotou od 500 do 5 000 Kč, které lze použít v síti ORLEN na nákup palivového sortimentu
  • Termohrnek Stop Cafe: stylový hrnek na kávu nebo čaj
  • Sortiment dárků od společnosti ALBI
  • Sortiment vín: široký výběr moravských vín od vinařství Šlechtitelská stanice Velké Pavlovice a P.P.S. Velký Strachotín
  • Mobilní příslušenství: powerbanky, sluchátka, držáky na mobilní telefony a další
  • Předměty pro motoristy: autokosmetika
  • SAZKA losy: s možností výhry až 100 milionů Kč
  • Alkalické a dobíjecí baterie: nabídka alkalických a dobíjecích baterií, které mohou přijít vhod zejména pro ty, kteří hledají baterie na poslední chvíli.

Síť čerpacích stanic ORLEN patří do skupiny ORLEN Unipetrol, která je vlastněna mezinárodní skupinou ORLEN. Ta provozuje více než tři tisíce čerpacích stanic v šesti zemích – i v Polsku, Česku, Německu, Litvě, v Maďarsku a na Slovensku. Nedávno oznámila záměr převzít 266 čerpacích stanic značky Turmöl v Rakousku.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru