Takto zachytil východ slunce čtenář při cestě z noční směny v ulici Slovenského národního povstání v Mostě. Foto: čtenář
Most

Severní Čechy – Pestrobarevné nebe odjakživa fascinuje nejen umělce, ale i "obyčejné" lidi. V době, kdy má každý chytrý telefon s foťákem, si pohled na nebeské plátno můžeme všichni zvěčnit.

A díky sociálním sítím se poté mohou kochat i ostatní. Ne nadarmo se říká, že pohled na západ či východ slunce s červánky působí jako antidepresivum. Podle meteorologů se můžeme připravit na to, že když jsou červánky ráno, přijdou později mraky a bude pršet. Když jsou naopak večer, bude druhý den krásně. Vychází to? Podle předpovědi má skutečně začít pršet, jenže až zítra. Škoda, že spíš nebude sněžit.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru